Upplagt 2017-04-11


Marknads- och försäljningschef med erfarenhet inom Medtech

Spectronic Medical är ett ungt och världsledande företag inom avancerad strålbehandling. Företagets produkter utgörs av patenterad programvara som med hjälp av MR-bilder och artificiell intelligens möjliggör stråldosplanering med oöverträffad precision.

Bolagets produkter är i dagsläget CE-märkta och godkända för klinisk användning på den europeiska marknaden. Ett flertal sjukhus håller redan nu på att ta bolagets teknik i drift. Inom kort kommer produkterna även att bli godkända för den amerikanska marknaden.

Med anledning av detta står bolaget inför en omfattande marknadsintroduktion, där bolagets produkter skall erbjudas och marknadsföras till strålbehandlingskliniker både inom och utanför Europa. Vi söker därför omgående en marknads- och försäljningschef, med erfarenhet inom Medtech, som på ett framgångsrikt sätt kan leda detta arbete och vara drivande i utarbetandet av bolagets globala försäljningsstrategi.

I rollen kommer du dels att själv vara delaktig i det handgripliga arbetet med att etablera och upprätthålla kundkontakter, men också ansvara för uppbyggandet av en säljorganisation med ytterligare medarbetare inom både marknadsföring och försäljning.

Vi förväntar oss att du har följande kvalifikationer:

  • Erfarenhet inom marknadsföring/försäljning av medicintekniska produkter
  • Har god teknisk förståelse
  • Uttrycker dig utomordentligt väl, i både tal och skrift, framförallt på engelska men även på svenska
  • Har universitetsexamen inom relevant område


Som person förväntar vi oss att du är en kreativ och strategisk idéspruta som brinner för att vara med och etablera ett nyskapande uppstartsföretag på den internationella arenan.


Övrig information

Start: Omgående
Plats: Karbingatan 36, Helsingborg
Lön: Fast lön enligt överenskommelse
Kontakt: Carl Siversson, 042-252000

Sista ansökningsdag: 2017-05-11